Chat support med fokus på en højere kundetilfredshed

BtB business support

Når man har gjort et stort arbejde med at udvikle nogle gode produkter og fortælle kunderne om dem, ville det være ærgerligt, hvis man glemte at tage telefonen, når de ringer.

I Valeur holder vi øje med din telefon og alle de andre kanaler, du kan kontaktes på: din e-mail, din chat, dine sociale medier og review sites.

Her får du virkelig gavn af det DNA, vi har i Valeur Group, med lige dele salg og kundeservice.

Vi sikrer dig vores høje tilgængelighed, lave responstid og professionelle betjening. Samtidig fokuserer vi på dit salg og din branding. 

Fordi vores konsulenter har forretningsforståelse, kan de give dine stakeholders en mere sammenhængende og solid oplevelse, der er med til at kvalificere dine leads yderligere, inden vi afleverer dem i din salgsafdeling.

Vores konsulenter er trænede i at stille de rigtige spørgsmål, lytte og forstå, så dine kunder ikke kun finder den rigtige vej igennem din organisation, men også får lyst til at tage den.

 

Vi er kendte for:

 

–  Vores lynhurtige responstid og udvidede åbningstider på alle kanaler

 

–  Vores venlige og professionelle betjening, hvor vi løser opgaven i din ånd

 

–  Vores erfarne team, der holder fokus på mersalg, gensalg og branding

 

–  Vores fleksible løsninger med full service eller overløbsordning på de vigtigste europæiske sprog

 

–  En kundeserviceplatform, vidensdatabase og rapportering, der sikrer et transparent og gnidningsfrit samarbejde med dig og din organisation

 

Vores businesscase er enkel: Da vi kun laver kundeservice, kan vi holde på dygtige medarbejdere, der virkelig brænder for faget. Og eftersom vi har kunder i forskellige brancher med forskellige peak-perioder, kan vi absorbere et langt større pres og drive en mere omkostningseffektiv organisation, end virksomheder kan alene.

Det kalder vi for effektiv deleøkonomi. Du får alle fordelene selv, men deler omkostningerne med andre.

Ønsker du også at professionalisere din kundeservice?

Kontakt vores CEO, Klaus Valeur, i dag og find frem til den bedste løsning for jeres ekspansion.

Group CEO, Klaus Valeur Lefferskl@valeur.dk eller tlf. +4526846212