BilligVVS

Om BilligVVS

BilligVVS leverer kvalitets VVS-produkter til billige priser, til hele Danmark.

BilligVVS har 35 engagerede medarbejdere som hver dag er fuldt ud optaget af at servicere og hjælpe kunder med deres online køb. Virksomheden er markedsleder på salg af VVS på nettet i Danmark, og har også fremadstormende online VVS butik i Sverige og Norge. 

Færre ubesvarede opkald med Valeur Customer Service.

Egå

Færre ubesvarede opkald med Valeur Customer Service.

35 ansatte

Privat

Webshop

Resultat af samarbejdet med Valeur Customer Service

”Vi er i trygge hænder hos Valeurs folk, der er eksperter i at håndtere kunderne på kundernes eget sprog. Og det er afgørende for os, fordi vi er afhængige, dels af kundernes bedømmelser på Trustpilot og for at kunne sikre, at kunderne altid kan komme hurtigt igennem og få den rette hjælp.”

Susanne Hoe, Teamkoordinator, BilligVVS. 

Vi hjælper med at frigive ressourcer 

Bruger du Valeur Customer Service som supportløsning, skaber du samtidig sikkerhed, service, vækst, færre ubesvarede opkald og kvalitet i jeres kundebetjening.

Overordnet er vores kundeservice med til at frigive nogle vigtige ressourcer i din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om det essentielle i forhold til jeres produkter og service i stedet for at skulle passe telefonen.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kundeservice. Det sikrer, at kunderne får en god kundeoplevelser fra starten.