Cases

Customer Service

The Cozy Sheep

Med LocalizePro har virksomheden The Cozy Sheep fået en tysk webshop med et stærkt lokalt præg, der gør det trygt for tyske kunder at stikke fødderne i de danske hjemmesko.

Læs mere

Customer Service

”Energisk” kundeservice til OK

Kasper Vorsaa Langvad anbefaler Valeur til andre, der tager deres kundeservice alvorligt og gerne vil have en partner, der er up to speed.

Læs mere

Customer Service

Homerunner

Se hvordan Valeurs konsulenter er med til, at skabe gode oplevelser og kundeservice i høj klasse for CoolRunners mange kunder.

Læs mere

Customer Service

Sport24

Valeur Customer Service er med på rejsen, for kundeservice er en vigtig faktor i SPORT 24’s internationale omni-channel setup.

Læs mere

Customer Service

Kop & Kande

Valeur Customer Service hjælper os med at møde kundernes behov og forventninger – med dem som partner kan vi nu tilbyde længere kundeservice-åbningstider.

Læs mere

Customer Service

Søstrene Grene

Søstrene Grene kan frem over koncentrere sig om virksomhedens internationale vækst. Med Valeurs skræddersyede og skalérbare løsning kan Søstrene Grene være sikker på, at kundeservicen følger med udviklingen og efterspørgslen.

Læs mere

Kundeservice

Danske Lejere

Hos Valeur Customer Service går kundeservice og mersalg hånd i hånd. Se med når Danske Lejere fortæller om deres samarbejde med Valeur Customer Service, og hvad det betyder for deres organisation.

Læs mere

Kundeservice

Walt Disney Company Nordic

Disney indledte et samarbejde med Valeur i forbindelse med en 10-ugers kampagne, hvor Valeur skulle sikre kunderne en god kundeservice.

Læs mere