God kundeservice - nu også på hollandsk

God kundeservice – nu også på hollandsk

Valeur Customer Service åbner op for det hollandske marked til januar 2020, hvor vi kommer til at assistere danske e-commerce virksomheder med at levere gode kundeoplevelser og en stærk kundeservice på hollandsk.

Hos Valeur Customer Service hjælper vi skandinaviske e-commerce virksomheder med at skabe mere vækst igennem skræddersyede supportløsninger. Vores internationale kunderådgivere besvarer i forvejen kundehenvendelser på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk, og tysk.

 

Udvid jeres webshop med Valeur Customer Service

I takt med at flere virksomheder søger forretningsmuligheder i nye markeder og på tværs af grænser, har vi hos Valeur gradvist oprustet vores internationale kompetencer og tilstedeværelse. Det har resulteret i, at flere af vores danske kunder har taget rejsen til Holland, og igennem vores outbound ydelser, har de skabt flere nye forretningsmuligheder på det hollandske marked for deres virksomhed.

Succesen med vores opsøgende salgsarbejde og efterspørgslen fra flere danske e-commerce virksomheder, har været med til, at vi nu også åbner op for det hollandske marked for vores Customer Service ydelser. Det betyder at danske webshops nu kan levere sublim kundeservice til deres hollandske kunder, og samtidig skabe mere vækst på det hollandske marked.

 

Kunderådgivere der sikrer gode kundeoplevelser

Vores hollandske team af inbound kunderådgivere og outbound konsulenter sidder på vores kontor i Aarhus. De sikrer at vores kunders kundeservice og opsøgende salgsarbejde bliver drevet med høje standarder og med stor kundeforståelse.

Med native speakers som kunderådgivere, ønsker vi at skabe nogle helt unikke muligheder for vores kunder, da vi ikke er begrænset af sprogbarrierer eller kulturforskelle. Vores erfarne kunderådgivere sørger for, at jeres kunder får den samme gode oplevelse med en professionel og troværdig kundeservice på tværs af kanaler og sprog.

 

Ønsker du at vide mere om vores ydelser og hvordan vi kan hjælpe din webshop på det hollandske marked?