Insurance

Du går ikke til hvem som helst, når det handler om din økonomi eller din førlighed. Du går til virksomheder, du stoler på, og som har den højeste grad af integritet. Og systemerne bagved, ja, de skal bare virke.

Det er vi fuldt bevidste om i Valeur, og derfor har vi et ’special team’, som udelukkende består af erfarne konsulenter med stemmer, der signalerer kyndighed og indre ro.

Så vores professionelle ansigt spejler dine avancerede services og giver kunden en tillidsvækkende helhedsoplevelse.

I Valeur har vi erfaring for, at forsikringssagerne kan komme i bølger, når der pludseligt opstår naturkatastrofer, epidemier og rejsekaos, eller der kommer fokus på nye risici i samfundet. 

Vores brancheløsning har en række fleksible mekanismer, der får vores fælles tandhjul til at dreje i takt:

Vi arbejder for virksomheder i flere brancher, med forskellige peak-perioder. Derfor har vi en omkostningseffektiv organisation, der kan håndtere de pludselige spidsbelastninger. 

Vi kan både levere en fuld service til jer eller etablere en overløbsordning, hvor vi træder til, når det er nødvendigt. Den samme fleksibilitet gælder teknisk: Vi tilbyder vores egen kundeservice-platform, men arbejder lige så ubesværet på jeres.

Opdag hvad vi kan gøre for jeres kundeservice

Vi giver dine kunder en professionel og personlig service på tværs af forskellige platforme. Vores ydelser sikrer en høj kundetilfredshed, som understøtter din virksomheds behov og fokuserer på kundetilfredshed som en konkurrencemæssig fordel.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres kundeservice.