Logistikportal

Logistikportal

Vores logistikportal sætter dig fri, fri for fragt!

Nu kan du føle dig fuldstændig fri, når du driver webshop.

Du kan sende dine varer afsted – care-free – og læne dig tilbage, mens du får glade kunder og positive reviews.

Gennem vores logistikportal, kan du arbejde tæt sammen med os eller overlade opgaven fuldstændigt til vores fragt-specialiserede kundeservice-konsulenter.

Portalen giver det totale overblik over fragtfirmaer og kurérservices i ind- og udland og de regler og tidsfrister, der findes. Når vi samarbejder med hinanden, omfatter portalen også:

 

 

Logistikportal med besvarelse af fragtspørgsmål

De fragtaftaler, du har, og de logistiske services, du tilbyder

Logistikportal med besvarelse af spørgsmål vedr. levering

De spørgsmål, dine kunder kan tænkes at have

 

Logistikportal med værdifulde svar til dine kunder

De svar, du har, og de løsninger, du anbefaler

På den måde hjælper vi dig med vores logistikportal, at levere en ’best in class’ kundeservice til dine e-handelskunder.

Ved at outsource din kundeservice til eksperter fra Valeur Customer Service, er du sikker på at leve op til eller overgå dine kunders forventninger.

Dermed kan du koncentrere dig om alt det, du synes er det sjoveste ved at drive forretning. Samtidig med at du kan frigøre dine ansatte til kerneopgaver og udviklingsopgaver.

 

Lad eksperterne om det

Gennem vores logistikportal bliver dine kunde-henvendelser håndteret af vores logistiske team.

Teamet har den rigtige erfaring fra shipping og spedition og har et tæt samarbejde med fragtfirmaernes erhvervsafdelinger.

Derfor kan vi svare på alt: ”Hvor er min pakke?” ”Hvorfor er den forsinket?” ”Kan jeg få erstatning?”

Vi ved, hvorfor en varevogn holder stille, og en pakke er blevet væk. Vi ved også alt om tidsfrister og erstatningsregler, og alt om, hvordan vi får løst problemerne hurtigt og smidigt. Og derfor kan vi give dine kunder en god forklaring og en god oplevelse.

 

Alt for dig!

Vælger du vores løsning, integrerer vi din handels- og logistikplatform med vores portal, så vores eksperter kan svare kunden direkte på dine vegne. Samtidig med at du kan følge sagerne og se, at det hele bliver gjort, præcis som du selv ville have gjort det.

Ved at hjælpe dig med det, vi er bedst til, bliver du fri til at gøre endnu mere af det, du er bedst til.

Hvis du gerne vil høre mere om vores logistikportal, eller hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig, kan du booke et møde med os her.

Du kan også høre, hvad andre har at sige om samarbejdet med os.

 

Vi samarbejder med CoolRunner

Gennem CoolRunner håndterer vi i tusindvis af kunde-henvendelser om fragt.

Per Imer, adm. dir. i CoolRunner siger:

”Hos Valeur Customer Service sidder der erfarne folk fra shipping og spedition, som kender folkene og fragtfirmaerne i branchen og de mange forskellige tidsfrister og særregler.”

”Men vigtigst af alt, så kender de kunderne og forstår deres behov. På den måde er Valeur med til at sikre, at de virksomheder, vi hjælper, overgår kundernes forventninger og får gode anmeldelser.”

Ønsker du også at professionalisere din logistiske kundeservice?

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan professionalisere din logistiske kundeservice, kan du helt uforpligtende kontakte mig ved at klikke herunder.

Group CEO, Klaus Valeur Lefferskl@valeur.dk eller tlf. +4526846212