Karriere hos Valeur Customer Service

 

Valeur Customer Service er en vækstfrodig virksomhed, hvor der er et højt kompetenceniveau og ligeledes en meget forskelligartet og bred arbejdsflade. Som medarbejder hos Valeur Customer Service, er der derfor rig mulighed for at stifte bekendtskab med almen og fornuftig forretningsdrift og ikke mindst få kendskab til kundeservice og telefonpasning indenfor forskellige brancher.

Medarbejderne hos Valeur Customer Service har alle stor erfaring inden for kundeservice, og de fleste har minimum 10 års erfaring. Desuden er uddannelsesniveauet meget højt, da flere af vores medarbejdere har en længere videregående uddannelse, hvilket giver en god brancheforståelse.

Det betyder, at der altid er dygtige kollegaer at sparre med i forhold til de forskellige arbejdsopgaver. Desuden er videndeling og fortsat kompetenceudvikling vigtige elementer hos Valeur Customer Service.

 

Ledige stillinger

Erfarne kunderådgivere søges til stærkt og professionelt team.

Valeur Customer Service er i vækst og søger derfor løbende dygtige danske og internationale medarbejdere. Vi har kunder i hele Skandinavien og Tyskland, hvorfor vi også søger medarbejder der behersker disse sprog.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Rikke Røjgaard på HR@valeur.dk, så du på den måde indgår i vores jobbank og vil blive kontaktet, når vi søger nye medarbejdere. Ansøgningen skal indsendes enten på dansk eller engelsk.