Customer Service cases på tværs af brancher og grænse

Cases

E-commerce support

Foliekniven.dk

Foliekniven.dk gør det nemt og billigt, for firmaer og private, at købe skilte, bannere, folietekster og klistermærker online.

Læs mere

E-commerce support

Pilgrim

Professionel kundeservice på tværs af Pilgrims platforme, med kundebetjening via e-mail, chat og telefon.

Læs mere

Kundeservice

Danske Lejere

Hos Valeur Customer Service går kundeservice og mersalg hånd i hånd. Se med når Danske Lejere fortæller om deres samarbejde med Valeur Customer Service, og hvad det betyder for deres organisation.

Læs mere

Kundeservice

home A/S

homes største bekymring var kundetab pga. ubesvarede opkald fra kunder. Valeurs Customer Service modtager alle indgående opkald på vegne af homes reception.

Læs mere

Kundeservice

Walt Disney Company Nordic

Disney indledte et samarbejde med Valeur i forbindelse med en 10-ugers kampagne, hvor Valeur skulle sikre kunderne en god kundeservice.

Læs mere

Kundeservice

Boligforeningen ØsterBo

Kunderne har aldrig indtryk af, at det er en ekstern telekonsulent fra Valeur Customer Service, der svarer i første omgang.

Læs mere

Kundeservice

Unik Begravelse

Det er vigtigt for Unik Begravelse, at have nogle kompetente og modne mennesker til at tage imod deres indgående opkald.

Læs mere

Kundeservice

ALBOA

Samarbejdet med Valeur Customer Service har givet medarbejderne mere tid til at koncentrere sig om netop det indhold, som deres funktion indebærer.

Læs mere