Customer Service cases på tværs af brancher og grænse

Cases

Customer Service

Kop & Kande

Valeur Customer Service hjælper os med at møde kundernes behov og forventninger – med dem som partner kan vi nu tilbyde længere kundeservice-åbningstider.

Read more

Customer Service

Søstrene Grene

Søstrene Grene kan frem over koncentrere sig om virksomhedens internationale vækst. Med Valeurs skræddersyede og skalérbare løsning kan Søstrene Grene være sikker på, at kundeservicen følger med udviklingen og efterspørgslen.

Read more

Customer Service

BilligVVS

Læs mere om, hvordan Valeur Customer Service hjælper en markedsleder på salg af VVS på nettet i Danmark, med at skabe flere tilfredse og glade kunder.

Read more

E-commerce support

Foliekniven.dk

Foliekniven.dk gør det nemt og billigt, for firmaer og private, at købe skilte, bannere, folietekster og klistermærker online.

Read more

Kundeservice

Danske Lejere

Hos Valeur Customer Service går kundeservice og mersalg hånd i hånd. Se med når Danske Lejere fortæller om deres samarbejde med Valeur Customer Service, og hvad det betyder for deres organisation.

Read more

Kundeservice

home A/S

homes største bekymring var kundetab pga. ubesvarede opkald fra kunder. Valeurs Customer Service modtager alle indgående opkald på vegne af homes reception.

Read more

Kundeservice

Walt Disney Company Nordic

Disney indledte et samarbejde med Valeur i forbindelse med en 10-ugers kampagne, hvor Valeur skulle sikre kunderne en god kundeservice.

Read more

Kundeservice

Boligforeningen ØsterBo

Kunderne har aldrig indtryk af, at det er en ekstern telekonsulent fra Valeur Customer Service, der svarer i første omgang.

Read more

Kundeservice

Unik Begravelse

Det er vigtigt for Unik Begravelse, at have nogle kompetente og modne mennesker til at tage imod deres indgående opkald.

Read more

Kundeservice

ALBOA

Samarbejdet med Valeur Customer Service har givet medarbejderne mere tid til at koncentrere sig om netop det indhold, som deres funktion indebærer.

Read more