Om Valeur Customer Service

Valeur Customer Service arbejder dedikeret for at repræsentere din virksomhed med stor troværdighed og skabe gode kundeoplevelser for jeres kunder. Vores medarbejdere er specialister indenfor feltet og sikrer jer et højt serviceniveau.

Din virksomhed får en partner, som forstår hvor vigtig kundeservice er for jeres brand. Vi arbejder hårdt på at styrke jeres omdømme med en excellent kundeservice, der både fastholder og tiltrækker nye kunder.

Vores succes er direkte forbundet med vores kunders tilfredshed, og derfor er jeres behov vores grundsten. Vores fleksible system kan udfoldes på flere platforme og vores brede branchekendskab sikrer, at jeres kunder får den hjælp, de har behov får. En positiv kundeoplevelse vil minimere kundeafgangsraten og sprede et positivt omdømme. 

 

Vores mission

Vores mål er at forbedre vores kunders konkurrenceevne ved at tilbyde en kvalitetsrig kundeservice. Vi vil øge vores kunders omsætning, forbedre deres markedsandel og give en større forståelse af deres kunder. Vores arbejdsproces er kendetegnet ved høj erfaring, fleksibilitet og kvalitet.

Klaus Valeur Leffers
Adm. Direktør & Partner

Vores mission

Vi mener, at den bedste kundeservice opstår, når man sætter kunden i centrum. Vi tror på, at de bedste resultater opnås ved dialog, fælles fodslag og et langvarigt samarbejde. Vores arbejdsproces er kendetegnet ved høj erfaring, fleksibilitet og kvalitet.

Klaus Valeur Leffers
Adm. Direktør & Partner

Organisation

Klaus Valeur Leffers

Adm. Direktør / CEO & Partner

+ 45 86 92 90 00
kl@valeur.dk

Rikke Røjgaard

COO, Chief Operating Officer & Partner

+45 87 88 44 49
rr@valeur.dk

Rasmus Damgaard

Head of E-Commerce Support

+45 22 16 88 44
rd@valeur.dk

Simon Lindbøg Lang

Senior Business Developer

+45 27 85 35 38
sll@valeur.dk