Om Valeur Customer Service

Valeur Customer Service arbejder dedikeret for at repræsentere din virksomhed med stor troværdighed og skabe gode kundeoplevelser for jeres kunder. Vores medarbejdere er specialister indenfor feltet, hvorfor I er sikret et højt serviceniveau.

Din virksomhed får en partner, som forstår hvor vigtig kundeservice er for jeres brand. Derfor arbejder vi hårdt på at styrke jeres omdømme med en fænomenal kundeservice, der både kan fastholde og tiltrække nye kunder.

Vores succes er direkte forbundet med vores kunders tilfredshed, og derfor er jeres behov vores grundsten. Vores fleksible system, der kan udfoldes på flere platforme, og vores brede branchekendskab sikrer at jeres kunder får den hjælp, de har behov får. En positiv kundeoplevelse vil minimere kundeafgangsraten, hvilket vil sprede jeres positive omdømme. 

 

Vores mission

Vores mål er at forbedre vores kunders konkurrenceevne ved at tilbyde en kvalitetsrig kundeservice. Vi vil øge vores kunders omsætning, forbedre deres markedsandel og give en større forståelse af deres kunder. Vores arbejdsproces er kendetegnet ved høj erfaring, fleksibilitet og kvalitet.

Klaus Valeur Leffers
Adm. Direktør & Partner

Vores mission

Vi mener, at den bedste kundeservice opstår, når man sætter kunden i centrum. Vi tror på, at de bedste resultater opnås ved dialog, fælles fodslag og et langvarigt samarbejde. Vores arbejdsproces er kendetegnet ved høj erfaring, fleksibilitet og kvalitet.

Klaus Valeur Leffers
Adm. Direktør & Partner

Organisation

Klaus Valeur Leffers

Adm. Direktør / CEO & Partner

+ 45 26 84 62 12
kl@valeur.dk

Per Skattum

Customer Service Manager

+45 86 92 90 00
+45 28 92 30 60
psk@valeur.dk

Rikke Røjgaard

Operation Manager & Partner

+45 87 88 44 49
rr@valeur.dk

Else Madsen

Teamleder / Team Leader

+45 86 92 90 00
eg@valeur.dk

Anne-Mette Hegelund

Økonomi / Accountant

+45 86 92 90 00
amh@valeur.dk