Dutch customer service agent

Ledelsen

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur. 

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med
salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden. 

 

Per - Customer Service Manager

Rikke Røjgaard,
Partner og COO (Chief Operating Officer)

Som partner og en del af ledelsen er det Rikke Røjgaards ambition, at accelerere den forretningsudvikling, som har flyttet Valeur fra en klassisk telemarketing-virksomhed til et konsulenthus, der agerer som strategisk bindeled mellem virksomheder og deres markeder.

Rikke er en ambitiøs leder, der altid går forrest i bestræbelsen på at hele teamet lykkes. Hendes dedikation bidrager til, at Valeur konstant udvikler sig, og bliver dygtigere til at skabe nye forretningsmuligheder for kunderne.

 

Per - Customer Service Manager

Per Skattum,
Customer Service Manager

Efter 15 år med ledelse af større og mindre kundeservice- og salgsorganisationer har Per Skattum opbygget stor erfaring indenfor rekruttering, salg, ledelse og forretnings forståelse.

Per har også en stor passion for at arbejde med mennesker og han sætter en stor ære i at tingene skal gøres ordentligt, så vi sikrer glade og loyale kunder til vores samarbejdspartnere og sikrer at deres kundeservice bidrager positivt til den samlede forretning.

 

Per - Customer Service Manager

Bestyrelsen

Michael Ejby arbejder i dag med strategisk og digital forretningsudvikling gennem aktivt bestyrelsesarbejde. Han har en baggrund som Senior Vice President i Salling Group, hvor han har siddet med ansvaret, først for forretningsudvikling, siden som direktør for e-Commerce.

Michael har også været partner i management-konsulenthuset Qvarts (idag Bain & Company) og Market Director i JYSK. Han er bestyrelsesformand/medlem af en række bestyrelser herunder bl.a. FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Michael skal understøtte Valeurs fortsatte vækst inden for international kundeservice,
e-Commerce og opsøgende salg. 

Bestyrelsesformand siden 1. oktober, 2020

Per - Customer Service Manager

Kristoffer Okkels er Marketing & Business Development Director hos Creuna, som med 350 medarbejdere er Skandinaviens største bureau indenfor customer experience.

Kristoffer har ansvaret for en stor del af Creunas kommercielle aktiviteter, og leder Creunas arbejde med strategi- og forretningsudvikling. Kristoffer er derudover vant til at arbejde med strategi hos større danske og internationale virksomheder, såsom Arla og Vestas etc.

I tiden før Creuna har Kristoffer bl.a. været ansvarlig for alle digitale aktiviteter ved Datagraf Communications, som nu er en del af Aller Media. Han har stået for forretningsudviklingen ved Innovation Lab, som er Danmarks ældste konsulenthus med fokus på innovation. Og han har været med til at stifte flere medierelaterede start-ups.

Bestyrelsesmedlem siden 15. marts, 2019

Per - Customer Service Manager

Rikke Røjgaard, partner og COO, kom til Valeur, i 2017, fra en stilling som salgschef i Bisnode/NN Markedsdata. Lige siden har hun styrket Valeurs løbende kundedialog og løftet virksomhedens kompetencer. 

Rikke arbejder for at Valeur skal være Danmarks bedste leverandør på markedet for telemarketingydelser, kunderservice og e-Commerce gennem mange års erfaring, professionnalisme og engagement. 

Det er Rikkes og resten af holdets ambition, at virksomheder skal tænke på Valeur, når der skal vælges ekstern samarbejdspartner inden for vores kerneområder, men også er det naturlige førstevalg for de mest kvalificerede medarbejdere.

Bestyrelsesmedlem siden 1. oktober, 2018

Per - Customer Service Manager

Klaus Valeur Leffers, er Adm. direktør og Partner.  Han har været en del af Valeur siden 2011 og overtog i 2016 direktør titlen fra Karin Valeur.

Valeur har igennem de seneste 28 år skabt værdi for eksisterende og potentielle kunder, lige fra B2B- virksomheder til det offentlige. Valeur Customer Service, er også en del af Valeur.
I Custom Service varetager vi kundeservice på tværs af grænser, sprog og platforme, og giver dine kunder en professionel og personlig service.

Bestyrelsesmedlem siden 30. november, 2016

Per - Customer Service Manager

Karin Valeur etablerede Valeur A/S i 1992. I de første 10 år voksede virksomheden gradvist, men derefter tog virksomheden det helt store spring i omsætningen. Det resulterede i, at Valeur blev kåret fem år i træk som Gazelle af Børsen i årene 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010.

I 2011 initierede Karin Valeur og den øvrige ledelse et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Dette skifte har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet og sikre fremtidig vækst og udvikling.

Bestyrelsesmedlem siden 2011

Per - Customer Service Manager