Chat support med fokus på en højere kundetilfredshed

Oversættelse af produkttekster

I Valeur oversætter vi dine produkttekster, så du står bedst muligt i konkurrencen på dine udenlandske markeder.

Vi sørger for, at dine tekster er præcise, fejlfri og søgemaskine-optimerede, så dine kunder både kan finde dem og forstå dem. 

Når man åbner nye markeder, kan det være en stor og næsten uoverskuelig opgave at oprette de mange nye produkttekster. Men det er vigtigt at optimere sine produkttekster på kundernes sprog, så de får en god oplevelse fra starten, og du højner din ranking på Google.

Vores dygtige kundeservicekonsulenter løser opgaven for dig – bedst og billigst. Der er især to fordele for dig:

Pris: Vi kører med overkapacitet på vores kundeservice, så vi kan håndtere spidsbelastninger. Og i de stille perioder har vi derfor mulighed for at løse andre opgaver til yderst attraktive priser.

Kvalitet: Vores konsulenter kan de sprog og kender de markeder, de opererer på. Derfor har de optimale forudsætninger for at ramme målgruppen præcist.

Oversættelserne kan laves i Excel, via vores oversættelsesplatform eller direkte i dit back-end system. 

Tag straks fat i vores CEO, Klaus Valeur Leffers, og hør nærmere.

 

Hvad siger vores kunder?

Søstrene Grene

”Valeur sikrer, at bemandingen altid matcher antallet af henvendelser, og at dem, der betjener kunderne, altid er veluddannede og taler til kunderne på kundernes eget sprog.”

Simone Nybo, Team Lead Customer Relation & Service, 
Søstrene Grene

 

Opdag hvad vi kan gøre for jeres kundeservice

Vi giver dine kunder en professionel og personlig service på tværs af forskellige platforme. Vores ydelser sikrer en høj kundetilfredshed, som understøtter din virksomheds behov og fokuserer på kundetilfredshed som en konkurrencemæssig fordel.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres kundeservice.