ValeurDesk – sæt din kundesucces i system

Med vores digitale kundeservice-platform kommer der fuldstændig styr på din digitale kundeservice. Samtidig bliver det let for os at stå stand-by til at hjælpe dig, når det spidser til. 

En ticket platform, som er nem og intuitiv

Baseret på best practice løsninger fra Valeurs kundeserviceeksperter,
der til dagligt arbejder med de største brands i Skandinavien

 

Gør samarbejde mellem kunden
og Valeur nemt og smidigt

Sikrer forbrugerne kort responstid
og høj tilgængelighed på alle kanaler

 

Bygger på 20 års erfaring

I Valeur har vi vores egen digitale kundeservice-platform, som din organisation kan arbejde fra, og som vi kan arbejde fra, enten for dig eller sammen med dig.

Vores ticket platform, ValeurDesk, bygger på 20 års erfaring med kundeservice for førende brands i Danmark og i udlandet, så du kan være helt sikker på, at du kan levere en ’best in class’ service til dine kunder.

ValeurDesk er designet til at drive din tilgængelighed op gennem alle kanaler: telefon, e-mail, chat og sociale medier, og den er designet til at drive din responstid ned og overgå kundernes forventninger.

Platformen er baseret på gennemtestede IT-løsninger og på Valeurs enestående kendskab til markederne og kundernes krav. Derfor er ValeurDesk både driftssikker, brugervenlig og effektiv.

ValeurDesk sikrer dig loyale kunder, glade kundeservice-medarbejdere og gode anmeldelser på review-sites.

Med:

Lynhurtig respons til kunden

Nem og hurtig routing

Standardsvar, der styrker relationen til kunden

Allokering af opgaven til den rigtige konsulent med den rigtige ekspertise

Adgang til stor videns-database

ValeurDesk har en intuitiv brugerflade, så du hurtigt kan komme i gang. Og da vores konsulenter bruger den samme platform, kan vi arbejde sammen live om at sikre dig imod overløb i dine spidsbelastningsperioder.

Samarbejdet er oftest nemmere med os, end det kan være med tech-giganter og større udbydere af CRM-systemer. Som familieejet og -drevet virksomhed husker vi nemlig altid at sætte mennesker i centrum: dig og dine kunder.

Har du nogle spørgsmål til vores kundeservice-platform?

ValeurDesk giver dine kunder en professionel og personlig service på tværs af forskellige platforme. Vores ydelser sikrer en høj kundetilfredshed, som understøtter din virksomheds behov og fokuserer på kundetilfredshed som en konkurrencemæssig fordel.

Kontakt os for at høre mere om vores digitale kundeservice-platform.