Dutch customer service agent

Salgsteam

 

 

 

 

Simon Lindbøg Lang,
Senior Business Developer

Kundeservicen er det halve salg – eller mere. Det har Simon Lindbøg Lang erfaret i løbet af sine 15 år, heraf de 8 som chef, i en krævende e-commerce-branche præget af store salgsvolumener og hyppig teknisk assistance. 

Han brænder i dag for at komme bredere ud med sin viden ved at hjælpe andre e-commerce-virksomheder med at levere ’best in class’ kundeservice på nettet.  

Det handler for ham om at analysere konkurrencen og kundernes forventninger, så man kan overgå begge dele. Bl.a. ved at yde en lynhurtig og effektiv service på alle relevante platforme.

sll@valeur.dk 

Tlf. 27853538

 

 

 

 

 

Per - Customer Service Manager

Per Skattum,
Senior Business Developer

Efter 15 år med ledelse af større og mindre kundeservice- og salgsorganisationer har Per Skattum opbygget stor erfaring indenfor rekruttering, salg, ledelse og forretnings forståelse.

Per har også en stor passion for at arbejde med mennesker og han sætter en stor ære i at tingene skal gøres ordentligt, så vi sikrer glade og loyale kunder til vores samarbejdspartnere og sikrer at deres kundeservice bidrager positivt til den samlede forretning.

 

Per - Customer Service Manager

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur. 

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med
salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Og siden 30. november, 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden. 

 

Per - Customer Service Manager