Dutch customer service agent

Salgsteam

 

 

 

 

Henrik Carlsen,
Senior Business Developer

En god kundeservice med hurtig svartid er yderst vigtig for en virksomhed, hvis man vil drive en online virksomhed med succes.

Det har Henrik Carlsen erfaret i løbet af sine 12 års erhvervserfaring, heraf 4 år som selvstændig inden for modebranchen, og 4 år som e-commerce manager i en krævende e-commerce-branche præget af store salgsvolumener og krav til hurtig omstilling. 

Han brænder i dag for at komme bredere ud med sin viden ved at hjælpe andre e-commerce virksomheder med at levere den bedste kundeservice til kunder som handler online.

Det handler for ham om at analysere konkurrencen og følge udviklingen i en online verden som forandrer sig hver dag.  Og derigennem leve op til kundernes forventninger, så man kan yde en lynhurtig og effektiv service på mange platforme.

hka@valeur.dk 

Klaus Valeur Leffers,
Adm. Direktør & Partner

Valeur er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1992 af Karin Valeur. 

I 2011 gennemgik Valeur et generationsskifte i form af et indgået partnerskab med
salgs- og marketingchef Klaus Valeur Leffers. Siden 30. november 2016 har Klaus været Direktør for Valeur.

Generationsskiftet  har været med til at bevare Valeurs stærke position på markedet indenfor B2B-telemarketing, mødebooking, analyse og kundeservice. Valeurs konservative holdninger til virksomhedsdrift, bidrager til en solid og sund økonomi, der er lige så vigtig, som at have begge ben på jorden. 

 

Per - Customer Service Manager